Beruházás

2023.02.16. 08:30

Jövőre indulhat a termálfürdő fejlesztése Miklóson

Felújítják a Törökszentmiklósi Városi Strandfürdő és Kemping fogadóépületét, de bővítik a fürdő szolgáltatásainak kínálatát is abból a 400 millió forintos forrásból, melyet a Terület- és Településfejlesztési Operatív Program Plusz pályázatán nyert tavaly a város.

M. R. E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Mint azt korábban megírtuk, 400 millió forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Terület-és Településfejlesztési Operatív Plusz Program helyi és térségi turizmusfejlesztési felhívására benyújtott pályázatán Törökszentmiklós.

A pénzügyi forrást a városi strandfürdő fogadóépületének bővítésére és felújítására, valamint a meglévő gyógyászati szolgáltatások kínálatának bővítésére fordítja az önkormányzat. 

Mint azt Marsi Pétertől, a városfejlesztési osztály vezetőjétől megtudtuk, mindemellett az öltözők is megújulnak, a gyógyászati szolgáltatásokon belül pedig korszerűsítik a szauna, a szolárium, illetve a masszázs helyiségeit. 

Hozzátette, a tervezés, és a közbeszerzési eljárás lezárulását követően a tényleges munkálatok várhatóan jövő év első negyedévében kezdődhetnek el, és 2025 végén fejeződhetnek be.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában