Segítségnyújtás

2023.02.15. 18:00

Összefogtak a tűzeset károsultjaiért Mezőtúron

A tűzeset szerencsére nem járt személyi sérüléssel, azonban a ház teljes tetőszerkezete leégett, valamint az oltás során az épület belső része is beázott, a bútorok és az elektronikai eszközök egy része is használhatatlanná vált.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A közelmúltban leégett és lakhatatlanná vált egy család otthona Mezőtúron a kertvárosban. A tűzeset szerencsére nem járt személyi sérüléssel, azonban a ház teljes tetőszerkezete leégett, valamint az oltás során az épület belső része is beázott, a bútorok és az elektronikai eszközök egy része is használhatatlanná vált. Az önkormányzat azonnali lakhatást biztosított a család számára, valamint igyekeznek minden segítséget megadni a részükre.

Szűcs Dániel városvezető ezzel kapcsolatban egy, közösségi oldalán tett bejegyzésben szólt a város lakosságához. 

A mezőtúriak már többször bebizonyították, hogy számíthatnak egymásra a bajban. Ezt mutatja az is, hogy a tragédia estéjén a szomszédok azonnal igyekeztek segíteni a családnak, amiben csak tudtak, a tűzoltók mellett sok ember sietett a segítségükre és másnap már érkeztek is a felajánlások

 – írta Szűcs Dániel, hozzátéve: aki megteheti, támogassa a családot. 

A polgármester a segítségnyújtás lehetőségeire, módjára, elérhetőségeire is kitért bejegyzésében.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában