Segítségnyújtás

2023.02.22. 19:30

Törökországba küldik majd az összegyűlt adományokat a mezőtúriak

A szervezők kérik, hogy tiszta és használható állapotú adományokat juttassanak el a megadott helyszínre.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Szűcs Dániel Facebook-oldala

Adománygyűjtést szervez a mezőtúri önkormányzat, az akcióval szeretnének segíteni a törökországi földrengés következtében bajba jutott családokon. 

Az adományokat február 20-tól lehet leadni a Közösségi Házban, az intézmény nyitvatartási idejében, vagyis reggel nyolctól este hatig 

– hívta fel a figyelmet Szűcs Dániel közösségi oldalán. 

A polgármester azt is közzétette, hogy milyen adományokat fogadnak elsősorban. A felsorolás szerint lehet vinni téli sátrakat, takarókat és hálózsákokat. Mindenképpen jól jöhetnek különböző bébiételek és tartós élelmiszerek, valamint higiéniai termékeket is szívesen várnak. 

– Arra kérek mindenkit, hogy tiszta és használható állapotú adományokat juttassanak el részünkre, valamint az elosztó központok munkájának segítése érdekében a dobozokat, zsákokat címkézzék fel – írta a városvezető. Szűcs Dániel arról is beszámolt, hogy az adományokat a következő hetekben a Török Nagykövetség segítségével szeretnék eljuttatni a természeti katasztrófa által sújtott területre.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában