Útminőség fejlesztés

2023.03.26. 10:00

Padkázási munkák kezdődtek a túrkevei utakon

Azon túl, hogy a padkázások elmaradása a gépjárművekben kárt okoz, érdemben hozzájárul az útminőség romlásához is.

R. Á.

Megkezdték a kivitelezési munkálatokat

Forrás: Sallai R. Benedek Facebook-oldala

Sok szó esik a kátyúkról és a kátyúk okozta kellemetlenségekről a városban, ám sajnos az útpadkák problémája is „jelen van” a településen. Ezek miatt az elkövetkező időszakban padkázási munkák zajlanak városszerte.

Sallai R. Benedek közösségi oldalán írt a témával kapcsolatban. 

– Azon túl, hogy a padkázások elmaradása a gépjárművekben kárt okoz, érdemben hozzájárul az útminőség romlásához is. Az összegyűlő föld, sár, esetleg szemét az utak szélén gátolja a vizek lefolyását, a víz fagyása jelentősen hozzájárul az útfelszín bomlásához – írt a felmerülő problémákról a polgármester.

Rámutatott: mindezek miatt a Túrkevei Városgondnokság Nonprofit Kft. ez évtől kiemelt célkitűzésként fogalmazta meg a városban az útpadkázások megvalósítását. – A kivitelezést a társaság munkatársai megkezdték és abban bízom, hogy hónapról-hónapra érdemi eredményei lesznek ennek egy-egy útszakaszon – emelte ki a városvezető, aki hozzátette: első körben a nyugatújvárosi részen kezdődött el a kivitelezés.
 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában