Évforduló

2023.04.15. 08:00

Antall József tiszteletére szerveztek emlékestet Cegléden

Születésének évfordulóján emlékeztek Cegléden Antall Józsefre, hazánk néhai miniszterelnökére. A róla elnevezett baráti társaság programján Jeszenszky Géza volt külügyminiszter is részt vett.

Hartai Gergely

Antall József néhai miniszterelnök születésének 91. évfordulója alkalmából szerveztek megemlékezést Cegléden

Forrás: Pető Zsolt Facebook-oldala

Csütörtökön este Antall József néhai miniszterelnök születésének 91. évfordulója alkalmából emlékestet szervezett az Antall József Baráti Társaság – tájékoztatott közösségi oldalán az abonyi polgármesteri hivatal. Elfogadva dr. Csáky András polgármester meghívását, Pető Zsolt abonyi városvezető is részt vett az eseményen. A polgármesteri hivatal azt közölte: a programon előadások keretében, egészen más aspektusból ismerhette meg Antall József életét és munkásságát a közönség. 

Az esten Jeszenszky Géza történész, az Antall-kormány volt külügyminisztere és dr. Kajdi József, a Miniszterelnöki Hivatal volt vezetője egyaránt megosztotta gondolatait a jelenlévőkkel.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában