Galériával

2023.04.25. 13:30

Családi programokkal készültek a tiszaföldvári Vadárvácska Óvodában

Vidám tavasz címmel családi rendezvényt szervezett a helyi Vadárvácska Óvoda nemrégiben.

Székács Szidónia

Jó hangulatban telt a családi nap

Forrás: Földvári Hírlap

A tavasz jegyében színes programkavalkád, zenés-táncos előadás, táncmulatság és sportvetélkedő is várta a családokat. 

– A program célja az óvodába járó gyermekek, szülők, nagyszülők, rokonok kapcsolatának erősítése, a közösségfejlesztés és a szociális kompetenciák alakítása volt – mondta el hírportálunknak Bene Józsefné intézményvezető.

Az óvodások zenés-táncos műsorral készültek, az intézmény kollektívája pedig mesejáték előadással kedveskedett a gyermekek és családjaik számára. A programot népi hangszerek bemutatója és táncház is színesítette élő népi zene kíséretében, melyben közreműködött a Sodrás Népzenei Kisegyüttes, a lépéseket pedig Pete Gáborné és Kiss Péterné néptáncoktatók segítségével sajátíthatták el a résztvevők.

– Családi sportvetélkedő is várta a mozgásos elfoglaltságra nyitott résztvevőket, de a szülők által sütött finom sütemények és a nagymamák lekvárjai is versenybe szálltak, amiket Erdős Hanna többszörös olimpiai- és világbajnok mestercukrász, és Patkó Károly világbajnok zöldségfaragó mester zsűrizett – tudtuk meg.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában