Program

2023.04.22. 19:00

Ecsetet ragadtak a besenyszögi bölcsőde dolgozói

Kközös festéssel töltötték a napot a besenyszögi bölcsőde dolgozói pénteken a Vehiculum-házban. Az elkészült alkotásokat a legkisebbek és szüleik is megcsodálhatják, azoknak ugyanis központi helyet találnak.

P. Pusztai Nóra

Tavaszi hangulatot árasztanak az elkészült képek

Forrás: Beküldött fotó

A Szolnok környéki kisváros bölcsődei dolgozói a Vehiculum-házban tartott körbefestéssel töltötték a Bölcsődék Napját. 

Ez az egyetlen nap egész évben, amikor az alkalmazottak, mi munkatársak, közös programon részt tudunk venni, együtt lehetünk

 – mondta Szekrényesi Tünde, a Besenyszögi Napsugár Bölcsőde vezetője. 

Két csoportban, 23 kisgyermeket gondoznak nap, mint nap. Munkájukban minden pillanatot az odafigyelésnek szentelnek. Az intézmény három éve nyitotta meg a kapuit. 

– A bölcsődék napján nem a munkahelyi dolgainkkal foglalkoztunk, hanem egymással töltöttük az időt, amely, reméljük mindenkiben a kellemesség és hasznosság érzésével összegződött. A nap eredménye mégis a bölcsődénkké – tette hozzá.

A besenyszögi Vehiculum-Ház Körbe'festés programja mellett döntöttek, aminek állandó irányítója Ferencz Tamásné Lukácsi Valéria. A téma természetesen a tavasz, a természet. 

– A festett alkotás térbeli elemeket is tartalmaz. Megismerkedhettünk a paverpol technikával is. Az alkotásunknak, témaválasztásunknak a munkahelyünkhöz illeszkedő eredménye lesz: központi helyen, naponta emlékeztet bennünket majd a látvány – mesélte a festmény tervezett helyéről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában