Korszerűsítés

2023.04.25. 16:25

Három új, gázüzemű autóbusz állt forgalomba Tiszapüspökiben

Lecserélték a helyközi járatokat Tiszapüspökiben, a település központjában található buszállomáson ezentúl három új, gázüzemű jármű parkol majd. A buszközlekedésen egyébként változtatni szeretne a település önkormányzata, erre az elkövetkezendő napokban lesz lehetősége.

Molnár-Révész E.

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Már két hete forgalomba álltak azok az új buszok, melyek a helyközi közlekedésben vesznek részt Tiszapüspöki környékén. A három jármű a település központjában állomásozik.

– Nagyon örülünk, hogy korszerűre cserélték a buszokat, ez meglátszik a terület tisztaságán, amellett, hogy kényelmesebb utazási lehetőséget biztosít a lakosok számára. Az önkormányzatnak ebben az időszakban van lehetősége egyeztetni a buszokat üzemeltető Volánbusz Zrt-vel a menetrendről.

Szeretnénk kérvényezni, hogy a Szolnok között közlekedő járatok az M4-es autópályával egy időben épült szajoli mellékúton közlekedjenek Tiszapüspöki felé, mert így hat kilométerrel, és nem kevés idővel lerövidülne az utazás a vármegyeszékhely és településünk között

– tájékoztatott Bander József polgármester.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában