Tavaszi programok

2023.04.02. 16:00

Bárki kipróbálhatja a MiG-29-es vadászgép pilótafülkéjét a szolnoki RepTárban

A húsvéti programok mellett egy különleges gépbe is be lehet szállni a tavaszi szünetben a szolnoki múzeumban.

R. Á.

Tavaszi szünet a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban 2022-ben

Fotó: Kiss János

Különleges, húsvétra hangoló programokkal várják az érdeklődőket a RepTár Szolnoki Repülőmúzeumban a tavaszi szünetben. A kiállítóhely munkatársai hírportálunkat arról tájékoztatták, hogy április 6-ától 11-éig a meglévő élményelemek mellett (Pilótapont, 4D Mozi, MiG-29 szimulátor, 3D karika) további programokat is kínálnak a családoknak.

Április 6-ától, csütörtöktől kezdetét veszi a RepTár tojáskereső játéka. A játékos szellemű látogatók a kiállított repülőgépek és helikopterek árnyékában elrejtett, hímestojásokkal teli kosarakat kell felkutatniuk, hogy megfejtsék a húsvéti rejtvényt. A gyermeksarokban repülős tematikájú színezők és játékos feladatok várják a gyermekeket. Az egyéni látogatók minden nap fél tizenkettő és délután három órakor kezdődő díjmentes tárlatvezetésen ismerkedhetnek meg a RepTárral.

– Április 7-én, 8-án és 9-én beszállókártyával egy különleges gépbe engedünk betekintést, melybe más alkalomkor nincs lehetőség. Ezen a napon újra kinyílik a MiG-29-es vadászgép pilótafülkéje is – adtak további ízelítőt a programokból a múzeum illetékesei. A nyitvatartásról a múzeum honlapján és közösségi oldalán tájékozódhatnak az érdeklődők.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában