Galériával

2023.04.05. 18:25

Húsvéti parkot alakítottak ki Mezőtúron

A Mezőtúri Közösségi Ház munkatársai méretes fatojásokat készíttettek, melyeket a város óvodásai festettek ki. A tojásokat a Szabadság téren helyezték el, ahol szerda délelőtt igazi nyuszibuli kerekedett.

Rimóczi Ágnes

A város összes ovisa kivette részét a munkából, így huszonnégy darab díszes tojás került ki a parkba

Fotó: Jenei József

Húsvéti parkot alakítottak ki a mezőtúri Szabadság téren. A Túri Horgolda csoport ismét kivette részét a csodálatos látvány megalkotásában, varázslatos tojásfákká alakították a közösségi ház melletti fákat. Az intézmény munkatársainak ötlete alapján idén valóságos húsvéti kertet varázsoltak a térre. A közösségi ház dolgozói közel méteres fatojásokat készíttettek, melyeket óvodások festettek ki. A város összes ovisa részt vett a „munkákban”, huszonnégy darab díszes tojás került ki így a parkba. Az átadón a gyerekek megcsodálták a tojásokat, örömmel vették birtokba a parkot, ahol igazi nyuszibuli kerekedett. A közösségi ház dolgozói zenés programokkal kedveskedtek az óvodásoknak.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában