Megméretés

2023.04.16. 18:21

Kihirdették a szolnoki horgászverseny eredményét

Az alcsiszigeti Holt-Tiszán küzdött két napon keresztül a halak kapókedvéért a megmérettetésre benevezett 14 csapat.

Kovács Berta

Az első három helyezettnek a helyszínen átadták a serlegeket

Forrás: Beküldött fotó

Véget ért a Közép-Tisza-Vidéki Horgász Egyesületek Szövetsége szervezésében az Alcsiszigeti Holt-Tisza versenypályáján április 15-16-án megrendezett Feeder csapatbajnokság.

A versenyt nem jellemezte a tömeges kapás, de keszeget, kárászokat, törpeharcsákat lehetett fogni. A kevesebb hallal kecsegtető versenyeken mutatkozik meg azonban, hogy kik a leginkább technikás versenyzők.

A kétfordulós versenyen a háromfős csapatok tagjai a reggelente kisorsolt szektorokban igyekeztek minél több halat horogra csalni, eredményeik alapján pontokat szerezni. A pontok alapján hirdették ki vasárnap délután az eredményt és adták át ott a helyszínen az első három helyezett csapatnak járó serleget.

Az összesített pontverseny alapján a győzelemnek a Pesti Feeder Team elnevezésű csapat örülhetett. A második helyen a Fishinpro Feeder Team végzett, míg a harmadik helyet BPB Feeder Team szerezte meg. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában