Értünk szolgálnak

2023.04.29. 19:10

Megtartották tisztújító küldött közgyűlésüket a vármegye polgárőrei

Fontos esemény helyszíne volt szombat délelőtt a vármegyeháza Szolnokon, a térség polgárőrei választottak új vezetőket ünnepi közgyűlésükön. Ebből az alkalomból elismeréséket is átadtak, többek között Szalay Ferenc polgármester is megkapta a polgárőrség kiemelt támogatója címet.

Molnár-Révész Erika

A beszámolók után elismeréseket adtak át

Forrás: Szalay Ferenc Facebook-oldala

Tisztújító küldött közgyűlést tartott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Polgárőr Szövetség szombat délelőtt.

– Az elmúlt, több mint harminc év alatt jelentős fejlődésen ment keresztül a polgárőr szövetség, napjainkban a rendvédelmi szervek, hatóságok stratégiai partnerként tekintenek önökre - köszöntötte a polgárőröket az ünnepi eseményen dr. Berkó Attila. A vármegyei főispán hangsúlyozta, a hivatal továbbra is együttműködő félként segíti a polgárőrség eredményes működését.

A vármegyeházán tartott eseményen Szabó Zoltán elnök számolt be a polgárőrség tavalyi évben végzett munkájáról, és az idei célokról.
A beszámolók után elismeréseket adtak át, a polgárőrség kiemelt támogatója címben részesült többek között Szalay Ferenc, Szolnok polgármestere. Végül megtartották a tisztújítást, továbbá megválasztották az Országos Polgárőr Szövetség küldötteit is.

 

 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában