Különdíjat kapott

2023.04.04. 06:55

Rangos versenyen bizonyított a miklósi Székács tanulója

Az ötödik helyen túl, a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara különdíját is kiérdemelte az országos szakmai tanulmányi verseny döntőjén, Szekszárdon a Törökszentmiklósi Református Oktatási Központ Székács Elemér Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégium 13.A osztályos, mezőgazdasági technikus tanulója, Geszti Sándor Ádám.

Molnár-Révész Erika

Geszti Sándor Ádám kísérőtanárával Tari Jánossal az eredményhirdetés után

Forrás: Beküldött fotó

A közelmúltban rendezték meg a mezőgazdasági technikus képzés országos szakmai tanulmányi verseny döntőjét Szekszárdon. A megmérettetésen a Törökszentmiklósi Református Oktatási Központ Székács Elemér Gimnázium, Technikum, Szakképző Iskola és Kollégiumot a 13.A osztályos Geszti Sándor Ádám képviselte, korábbi kiemelkedő írásbeli teljesítménye alapján. A diákoknak a döntőben szóbeli és gyakorlati tudásukról is számot kellett adniuk.

– Nagyon büszkék vagyunk Sanyira, hiszen az erős mezőnyben kimagasló teljesítményt nyújtott, az ötödik helyen végzett, és egyúttal megkapta a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara legjobb gyakorlati versenyeredményért járó különdíját is. Emiatt mentességre jogosult a felismerési feladatok, manuális tevékenység vizsgarészből a szakmai vizsga alól. Ezzel a tavalyi évhez hasonlóan iskolánk újra a legjobbak között szerepelt a gyakorlati képzőhelyek rangsorában – tájékoztatott Bischofné Németh Katalin, az intézmény vezetője.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában