Galériával

2023.04.14. 10:00

Sárga nárciszokkal sétáltak a karcagi idősek otthonába a találkozó résztvevői

A résztvevők átadták a gondozottaknak a reménységet, az élet szépségét, az élet méltóságát szimbolizáló sárga nárciszokat.

Daróczi Erzsébet

Az élet szépségét szimbolizálják a nárciszokkal

Fotó: Daróczi Erzsébet

A Rákbetegek Országos Szervezete Karcagi klubja, és a „Mindig van remény” Daganatos Betegekért Alapítvány április 13-án rendezte meg a „Méltóság mezeje” találkozóját a Déryné Kulturális, Turisztikai, Sport Központ és Könyvtár előtti területen. 

Szepesi Tibor polgármester köszöntője után az Erkel Ferenc Alapfokú Művészetoktatási Intézmény magánének tanszakosai adtak műsort Házi-Sáray Mária vezetésével. 

Dr. Kasuba Jánosné szavalata után a jelenlévők leszedték az ősszel elültetett sárga nárciszokat a Dózsa szobor előtti területről, majd a polgármester és Váczi Attiláné alapítványi elnök vezetésével elsétáltak a Karcagi Többcélú Kistérségi Társulás Idősek Otthona Varró úti telephelyére. Ott átadták a gondozottaknak a reménységet, az élet szépségét, az élet méltóságát szimbolizáló sárga nárciszokat, majd közösen elénekelték a Tavaszi szél vizet áraszt című dalt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában