Galériával

2023.04.29. 07:00

Sütivásárral segítették a fiatal szolnoki sportoló felépülését

Fülöp Péter 2018-ban részleges lebénult egy baleset következtében. A sokszoros utánpótlás-röplabdázó két nyakcsigolyája is eltört.

Köllő Judit

Maga Fülöp Péter is ellátogatott a süteményvásárra

Fotó: Mészáros János

Süteményvásárt szerveztek péntek délután a szolnoki STOP Burgers Bakery & Café előtt a 2018-ban részlegesen lebénult Fülöp Péter megsegítéséért. Mint ismert, a sokszoros utánpótlás-röplabdázó két nyakcsigolyája is eltört a súlyos balesetben. A pénteki rendezvényen számtalan habos isler, linzer és sós sütemény várta az érdeklődőket, akik egytől egyig jószívű felajánlásokat tettek. 

Ottjártunkkor Péter édesanyjával, Gajdos Tímeával beszélgettünk, aki arról számolt be, hogy jó esélyei vannak a fia­tal tehetségnek a felépülésre. 

– Több mint százan jöttek házi süteményeket vásárolni – fejtette ki hírportálunknak Gajdos Tímea. – Nagyon jóleső érzés számunka, hogy ennyi kedves és segítőkész ember él a városban. Körülbelül egy éve kemény munkába kezdtünk, hiszen Péter heti több alkalommal is olyan fejlesztést igényel, mely a törzs izomzatát erősíti. A gyógytornásszal kitartó és eredményes munkát végzünk, mely nagyban segítheti őt a későbbiekben az önálló járásban. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában