Beruházás

2023.05.02. 12:30

Akár negyven autó is elfér a nemrég átadott kunszenti parkolóban

Elkészült az Alkotmány úti parkoló, a területen közel negyven autó is elfér. A piacra és az egészségügyi központba érkezők is kényelmesebben várakozhatnak ezután Kunszentmártonban.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Megnyitották a parkolót a tiszazugi város Alkotmány utcájában, az önkormányzat önerőből alakította ki a területet. A munkálatokról hírportálunkon is folyamatosan tájékoztattuk olvasóinkat. Wenner-Várkonyi Attila a részletekről a város közösségi oldalán közzétett videóban beszélt.

– Januárban határozott a képviselő testület arról, hogy parkolókat alakítsunk ki, a városgondnokság meg is kezdte a munkálatokat, beszerezte az anyagokat. Azt ígértük, hogy áprilisban megnyitjuk, mert óriási szükség van rá főleg hétköznaponként, csütörtökön – tekintett vissza.

A parkolás ingyenes, a területet a kommunális adó terhére alakították ki.

– Nem lesz őr, mindenki saját felelősségére parkol. A rendet a logika mutatja, a széleken, illetve középen két sorban összesen akár harmincöt-negyven autó is elférhet – tette hozzá.

Ahogy ígérték a napokban az egészségügyi központ felé vezető kaput is kinyitják.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában