Összefoglaló

2023.05.02. 20:40

Csalók élnek vissza a szolnoki polgármester nevével – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: Szoljon.hu

Látássérültek kapnak segítséget az adóbevalláshoz Szolnokon. A sorstársi egyesület szervezésében a NAV munkatársai az igénybe vehető kedvezményekről is tájékoztatják az érintetteket.

Órákig vert egy karcagi lakóházban egy tizenhét éves lányt a nála nyolc évvel idősebb férfi, hogy prostitúcióra kényszerítse. A fiatal hölgy életveszélyes sérüléseket szenvedett. Az eset április 27-én éjjel történt, a rendőrség a gyanúsítottat kihallgatta, majd le is tartóztatták.

Gépkarnevál színesítette a mezőtúri majálist. Gyermekműsorok, zenés programok és látványos traktorfelvonulás várta a majálisozókat Mezőtúron.

Hangulatos szökőkút ékesíti Tiszafüred főterét. Fényjátékkal díszítik a település főterén található szökőkutat.

Egymás után érkeznek a bejelentések, csalók élnek vissza a szolnoki polgármester nevével. Az ismeretlenek azt állítják, hogy olyan jótékonysági célokra gyűjtenek, melyeket Szalay Ferenc is támogat.

Fergeteges hangulat: több száz motorcsoda dübörgött Jászapátinl. Kicsiknek és nagyoknak egyaránt kikapcsolódási lehetőséget biztosított a városi majális.

Megújul az NHSZ Újszászi úti Átrakó-Válogató állomása Szolnokon. A felújítás a tervek szerint május 8-án kezdődik és egészen szeptember végéig tart.

Tiszaderzsre is begördül a kormányablakbusz. Május 4-én ismét elérhető a mobilizált kormányablak ügyfélszolgálata Tiszaderzsen.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában