Tájékoztatás

2023.05.02. 14:45

Megújul az Újszászi úti válogató Szolnokon

Megújul az NHSZ Újszászi úti Átrakó-Válogató állomása Szolnokon. A felújítás a tervek szerint május 8-án kezdődik és egészen szeptember végéig tart.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Néhány hónapig munkálatok zajlanak Szolnokon az Újszászi úti Átrakó-Válogató állomáson. 

Az NHSZ telepén május 8-tól felújítást végeznek, emiatt az ügyfelek hosszabb várakozási idővel tudják a hulladékokat leadni, ugyanis ott forgalomkorlátozás lép érvénybe. 

Az utolsó nyitvatartási napunk május 5., amikor reggel 7-től délután 13-ig várjuk az ügyfeleket. Május 8-tól a beszállított háztartási mennyiségű hulladékot ügyfeleinknek kell átpakolni a kijelölt konténerbe, az átrakó állomásra ugyanis ürítés céljából nem lehet felhajtani.

Azok, akik eddig maguk szállították be telepünkre a tevékenységükből keletkezett csomagolási hulladékaikat, kérjük egyeztessenek a további szállítási lehetőségekről az állomáson, vagy az [email protected] e-mail címre küldött levélen keresztül – tájékoztatta hírportálunkat Molnár Lajos. 

Az NHSZ Zounok Zrt. sajtószóviője hozzátette: a szerződéses ügyfelek részére más átrakási/lerakási pontot biztosítanak.

A felújítás várhatóan szeptember végéig tart.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában