Munkálatok

2023.05.02. 16:00

Díszes fa buszvárók készülnek több helyen Túrkevén

Vidékies hangulatú, de nagyon elegáns fa buszvárókat építenek több túrkevei utcában.

Rimóczi Ágnes

A Thököly úti buszváró is új arculatot kapott

Forrás: Sallai Róbert Benedek Facebook-oldala

Buszvárók újulnak meg a Túrkevén. Két évvel ezelőtt nagy öröm volt a városban, hogy felújították az, ahogyan a helyiek ismerik: „ződ bíka” megállót, remélhetően hasonló elégedettséggel fogadják a városlakók, hogy további várókat újítanak fel. Sallai R. Benedek polgármester a napokban arról számolt be közösségi oldalán, hogy a városgondokság Takács Péter mérnökkel, mint felkért faipari szakemberrel együttműködve három új buszmegálló megújítását kezdte meg a közelmúltban. 

– Miután a városközpontba egységes, „modernebb“ küllemű buszvárót képzeltünk el, most a város szélső részeit céloztuk a vidékiesebb, kisvárosiasabb hangulatú szép fa várókkal. Szerintem telitalálat lett, a díszítésekkel nagyon meg vagyok elégedve. Nem hivalkodó, de díszes és elegáns – részletezte posztjában a polgármester, aki megköszönte a munkában résztvevők tevékenységét.

– A képek a Thököly úti buszvárót örökítették meg, még nem a végleges formában, emellett pedig új megálló készül az István király úton, valamint a Béla király úton – tette hozzá Sallai R. Benedek.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában