Az eső az oka

2023.05.17. 14:00

Időpontváltozás! Egy nappal később rendezik a szolnoki Bringás reggelit

Mivel az előrejelzések szerint nagy mennyiségű csapadék várható a Bringás reggeli eredetileg tervezett, csütörtöki időpontjában, ezért a rendezvényt egy nappal később, május 19-én, vagyis pénteken tartják.

Molnár-Révész Erika

Illusztráció

Forrás: MW archív

Fotó: Mészáros János

Reggel 6.30 és 8.30 között gyümölcslével, meleg kávéval, péksüteménnyel, gyümölccsel, zenével várják a kerékpárral közlekedőket a szolnoki Kossuth téren.

– Programunk az autózás helyett a közösségi közlekedés használatára helyezi a hangsúlyt, a kerékpározás és gyaloglás mellett érvel. A tavaszi reggeli most igazán különleges számunkra: az eddiginél több szereplő közös összefogásában invitálunk mindenkit.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara Jász-Nagykun-Szolnok Megyei Igazgatósága jóvoltából helyi és térségi termelők finomságai idézik fel gyermekkorunk már-már elfeledett ízeit, sőt, Magyarország legnagyobb kerékpárgyártója, az Accell Hunland Kft. ismét képviselteti magát.

A Szolnoki Rendőrkapitányság és a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Rendőr-főkapitányság is csatlakozott rendezvényünkhöz, melynek során kiegészítő szolgáltatásként többek között szemléletformáló programokat és „BikeSafe” kerékpár-regisztrációt is biztosítanak az érdeklődők számára – tájékoztatott Gyuricska Éva, a városháza sajtóreferense. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában