Munkálatok

2023.05.23. 16:30

Megújul a Tószegi úti parkoló Szolnokon, változik a forgalmi rend

Felújítási munkálatokba kezdenek május 24-én a Hetényi Géza Kórház hétemeletes épülete előtt. A következő hetekben megváltozik a forgalmi rend.

P. Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Várhatóan május 24-én, szerdán megkezdődik a Hetényi Géza Kórház hétemeletes épülete előtti parkoló és gyalogjárda felújítása.

– A következő hetekben megváltozott forgalmi rendre kell számítani, bár gyalogosan továbbra is zavartalanul megközelíthető marad az épület – tájékoztatott a Jász-Nagykun-Szolnok Vármegyei Hetényi Géza Kórház és Rendelőintézet.

Első lépésként a Hunor utca felől ideiglenes bejárót építenek, hogy személyautóval a hátsó parkolók is megközelíthetőek legyenek. Ezután a Tószegi úttól a bejárati lépcsőig húzódó járdát bontják fel, a parkolóállásokat lezárják.

– Május 30-án, kedden megkezdődnek a parkoló és közlekedő utak bontási és építési munkái. Ebben az időszakban a Tószegi úti behajtót teljesen lezárják, az autósok a Hunor utcai ideiglenes bejárót használhatják – fogalmaztak.

A felújítási munkák átfutási ideje várhatóan hat hét.

– A tervek szerint a kivitelező lehetőségeihez mérten hétvégi munkavégzést és hosszított műszaknapokat vezet be a betegforgalom minél rövidebb idejű korlátozása érdekében – tették hozzá.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában