Szoljon podcast

2023.05.24. 18:00

Programok és ízek kavalkádja várja a Palacsintafesztiválra érkezőket

Különleges ízekkel készülhetnek a Palacsintafesztiválra látogatók. Az étlapot vaníliakrémes-sós karamellás, almás- mákos- diós flódni vagy éppen Rákóczi túrós desszert is színesíti.

P. Pusztai Nóra

Szalay Ferenc és Kelemen Péter

Fotó: Nagy Balázs

Ínycsiklandozó finomságokkal lepték meg a Palacsintafesztivál szervezői a média munkatársait a tegnap tartott sajtótájékoztatón. A városházán Szalay Ferenc polgármester elmondta, hetedik éve ad otthont a Nefag játszótér a Palacsintafesztiválnak, ahol minden korosztály megtalálja a neki kedves programot.

– Rendezvények tekintetében széles a paletta Szolnokon, összesen közel háromszáz van. Ezek közül a Palacsintafesztivál is bizonyította már, hogy igény és szükség is van rá – fogalmazott a város vezetője.

Palacsinta kóstolás is történt
Fotó: Nagy Balázs

Már tavaly is beváltotta a hozzá fűzött reményeket, hogy péntek délután a fiatalabb, tizenéves korosztályt célozták meg.

– Csak néhány elemet említve például Fekete Miklóssal palacsintaevő versenyre, breaktánc bajnokságra vagy egyéb közösségi programokra készülhetnek a látogatók – sorolta Kelemen Péter szervező.

A nagyszabású családi rendezvényt június 2 és 4 között tartják, péntekre és szombatra két-két nagykoncertet is szerveztek. Természetesen palacsintából sem lesz hiány. Az idei év különleges ízei a vaníliakrémes-sós karamellás, az almás- mákos- diós flódni vagy éppen a Rákóczi túrós. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában