Megmérettetés

2023.05.02. 17:00

Ráharaptak a horgászok a sülyi versenyre

Jó étvágya volt a halaknak, fogtak bőven pontyokat a megmérettetésen.

K. B.

Ez a ponty már megvan!

Forrás: Beküldött fotó

Nagy volt az érdeklődés a tiszasülyi önkormányzat május elsejére meghirdetett horgászversenye iránt. Bár elvileg még a helyszínen is lehetett volna nevezni, előzetesen olyan sokan jelezték részvételi szándékukat, hogy lényegében egy héttel ezelőtt betelt a létszám a Gulyagyepi horgásztavon. Hatvanhatan mérethették meg horgásztudásukat.

Gyermek és felnőtt korosztályban egyaránt lehetett nevezni, előbbiek két bottal, utóbbiak egy bottal szállhattak versenybe a halak kegyeiért. A részletes versenyszabályzatot pedig az esemény napján ismertették. Előzetesen még pontyokat is telepítettek a vízbe, így volt bőven fogni való. A halak jó étvágyról tettek tanúbizonyságot, nem volt hiány zsákmányban, szépen teltek a szákok. Volt, aki 6-7 pontyot is megfogott.

Felnőtt kategóriában végül a Kőtelekről érkezett Kohuth Ferenc vitte el a pálmát, a gyerekeknél is kőteleki bizonyult legügyesebbnek, Király Zalán is megbirkózott két ponttyal.

A résztvevők a versenyt követően ebédet is kaptak. A megmérettetés végén a felnőtt résztvevők két méretes pontyot, a gyerekeke egyet vihettek haza. Akinek pedig kedve volt – és ilyenek persze többen is akadtak, még a szervezők közül is – egész nap ott maradhattak horgászni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában