Te is értékes vagy!

2023.05.12. 09:30

Sokszínűségükkel jeleskedtek a TRV-sek egy országos versenyen

A Tiszamenti Regionális Vízművek Zrt-nél 2020-ban indult az úgynevezett diverzitás program, melynek kitalálói azon dolgoztak, hogy bebizonyítsák: minden dolgozó munkája egyformán fontos. A program által most elismerést kapott a társaság.

Rimóczi Ágnes

A TRV képviseletében Tulok Mátyás, Kovács Anita és Joó Zsuzsa az egyik zsűritag társaságában

Forrás: TRV Zrt.

Te is értékes vagy! – ez volt a mottója a TRV Zrt. diverzitás programjának, mely számos csapatépítő, érzékenyítő és szórakoztató elemet tartalmazott. Kisfilmeken mutatták be a különböző munkaköröket, hogy mindenki megismerje a másik feladatait. Felkutatták és bemutatták azokat a családokat, akiknek számos tagja dolgozik a vállalatnál, de szerveztek teleplátogatásokat, láncjátékot, készítettek újságot, plakátokat.
A kollégák körében rendkívül népszerű programmal idén egy megméretésre is beneveztek, ahol szintén sikert arattak.

– Úgy éreztük, a program nem csak érdekes, de értékes is volt annyira, hogy megmutassuk másoknak. Így a „diverzitás” (sokszínűség) programmal beneveztünk a HR szakma legnívósabb versenyébe, a HR Bestre – tudtuk meg Tulok Mátyás PR és marketing osztályvezetőtől.

A versenyen hét különböző kategóriát hirdettek, a TRV a 1Life kategóriában indult huszonöt másik pályázóval együtt. A versenyző cégek nagy része multinacionális nagyvállalat, a többiek kisebb termelő cégek voltak, csak néhány állami vállalat volt a jelentkezők között.

Ezért különösen nagy elismerés, hogy a szakmai zsűri a mi pályázatunkat rangsorolta a harmadik helyre, azaz megnyertük a HR Best bronz fokozatát. Ritka vendég az állami szektor képviselője e megmérettetésen, vizes cég talán még nem is volt 

– tette hozzá Tulok Mátyás.
 


 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában