Ötvenöt év

2023.05.14. 14:00

Születésnapot ünnepelt a szolnoki Tisza Nyugdíjas Klub

Ötvenöt évre tekintettek vissza a Tisza Nyugdíjas Klub tagjai a hétvégén. A szolnoki Kertváros közössége ünnepelt, ahol a jövő terveiről is beszélgettek a tagok.

Rimóczi Ágnes

A jó hangulatú eseményre sokan ellátogattak

Forrás: A Kertvárosi Közösségi Tér és Fiókkönyvtár Facebook-oldala

Nem ma kezdték, de lelkesedésük ma is töretlen. Ötvenötödik születésnapját ünnepli a Tisza Nyugdíjas Klub, a közösség tagjai ez alkalomból jöttek össze és ünnepeltek a hétvégén. A szolnoki Kertvárosban működő klub jó hangulatú évfordulós eseményéről a Kertvárosi Közösségi Tér és Fiókkönyvtár is beszámolt

– Szívből gratulálunk a Tisza Nyugdíjas Klub minden jelenlegi és múltbéli tagjának, hogy 55 éven keresztül megőrizték közösségüket, lelkesedésüket, kapcsolataikat – írták elismerően a közösségi tér munkatársai.

Az ünneplésre a tagok mellett számos meghívott vendég érkezett, az eseményen részt vett dr. Kállai Mária országgyűlési képviselő is, aki szintén méltatta a több mint fél évszázados közösséget. 

– A Kertvárosban már 55 éve működik a Tisza Nyugdíjas Klub. Ez a „szép kor" azt is mutatja: a klub nem egy nemzedéknek szól, hanem kapcsolódási pontokkal rendelkezik nemcsak a nyugdíjas korosztályhoz, hanem a családok számos nemzedéke felé – szólt a képviselő. 

– A klub segíti a kertvárosi embereket, időseket,  összetartja, összekovácsolja őket, olyan klubot alkot, ahová mindig jó elmenni, nem csupán e jeles születésnapi ünnepségen. Közösségben élve, egymást tisztelve, barátok között szeretve lenni nagyon jó érzés – írta köszöntőjében dr. Kállai Mária.

A születésnapi eseményen jó társaságban, finom ebéddel, születésnapi tortával, tombolával és ünnepi műsorral ünnepeltek, a tagok visszaemlékeztek, de a beszélgetésekből az is kiderült, hogy számos tervük van a jövőre nézve is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában