Zagyvarékas

2023.05.22. 19:55

Több száz kilogrammnyi eledellel lepték meg a hős mentőkutyát

Törökországban nyújtott teljesítménye elismeréseként ajándékozta meg az Életjel Mentőcsoport kis tacskóját egy vállalkozás.

Kovács Berta

Túri László, az Életjel Mentőcsoport vezetője mutatja az állateledelt

Fotó: Nagy Balázs

Bőségesen van mit csemegéznie a zagyvarékasi Turi László tacskójának. Az Életjel Mentőcsoport vezetőjének jól képzett kutyusa egyébként is nagy népszerűségnem örvend, a törökországi földrengés romjain nyújtott teljesítménye pedig tovább növelte ismertségét.

Munkája elismeréseként nemrégiben egy kutyaeledel gyártással foglalkozó vállalkozás ajándékozta meg jelentős mennyiségű élelemmel. Tisztelője egy teljes raklapnyi, közel háromszáz kilogramm zacskós kutyaeledelt adományozott a kis hősnek. Az ellátmányt az Életjel Mentőcsoport zagyvarékasi laktanyájában helyezték el. Egy ilyen kis méretű kutyának ennyi ennivaló közel két évre is elegendő lenne. Turi László azonban elárulta, természetesen Smile nem egyedül fogja a tetemes mennyiséget elfogyasztani, jut belőle a csapat többi kutyájának is.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában