Elektronikaihulladék-gyűjtés

2023.06.16. 17:30

Figyelem! Fontos időpont közeleg Törökszentmiklóson

Június 19-én, vagyis hétfőn lehet leadni a feleslegessé vált elektronikai hulladékot Törökszentmiklóson, a volt Vegytek-telephelyen.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Reggel nyolctól este hét óráig várják a háztartásokban feleslegessé vált elektronikai hulladékot Törökszentmiklóson, a volt Vegytek- telepen. Ezen a napon a lakosok minden elektromos árammal működő berendezést leadhatnak – legyen az hűtő, fagyasztó, televízió, mosógép, porszívó, elektromos konyhai berendezés, számítógép, nyomtató, fénymásoló, telefon, rádió, videó berendezés, elektromos kerti gép, barkácsgép vagy játékkonzol.

A gépeket három csoportban lehet majd leadni a helyszínen, ahol külön részt alakítanak ki a hűtőszekrény, a televízió és az összes többi elektronikai berendezés tárolására.

Az akció során nem lehet leadni orvostechnikai eszközöket, földfém kábelt, ipari alu-kábelt, radioaktív berendezéseket, fénycsöveket, autó akkumulátort, napelemet vagy robbanásveszélyes eszközöket.

A gyűjtés lebonyolításában a polgármesteri hivatal közterület-felügyelői segítenek majd. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában