Kvíz

2023.06.03. 13:00

Mennyire követte az elmúlt hetek híreit a Jászkunságban? Most megtudhatja!

Ezen a héten is jelentkezik kvízjátékunk, melyben ezúttal arra lennénk kíváncsiak, hogy olvasóink mennyire követték figyelemmel az elmúlt hetek történéseit. Kezdjünk is hozzá!

Szoljon.hu

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

1.
Kigyulladt egy négygyermekes család háza május 26-án Szolnokon. Az épület lakatatlanná vált. Melyik utcában csaptak fel a lángok?
2.
Meghökkentő dolgot mutatott ki a talajradar a tiszaföldvári bölcsőde környékén. Mit rejthet a föld a szakemberek szerint?
3.
Kábítószer birtoklása miatt emelt vádat a Kunszentmártoni Ügyészség egy jászkunsági mentőtiszttel szemben. Honnan szerezte a szert a nő?
4.
Súlyosan megsérült egy férfi május 24-én Tiszajenőn. A sérültet mentőhelikopter szállította kórházba. Mi okozta a balesetet?
5.
Ijesztő jeleneteknek lehettek szemtanúi az autósok Kunszentmártonnál, ahol egy idős férfi kétszer is fordítva hajtott be az egyik körforgalomba. Hol történt pontosan az eset?

Reméljük elnyerte tetszését játékunk, jövő héten újabbal jelentkezünk!

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában