Galériával

2023.07.12. 10:00

Díjakat is átadtak a Boldogházi Strand Napján

Értékelték a településért, a közösségekért végzett több évtizedes munkát.

Illés Anita

Juhász Józsefné (balra), Szűcs Lajos (középen) és Zámbori Gyuláné (jobbra) részesült idén kitüntetésben Jászboldogházán

Fotó: Pesti József

A Boldogházi Strand Napja helyi kitüntetések, elismerések átadására is alkalmat adott. A képviselő-testület döntése alapján az önkormányzat díszpolgári címet adományozott Szűcs Lajos részére, aki polgármesterként közel húsz éven át kimagasló színvonalú, értékteremtő munkát végzett. 

Jászboldogháza községért kitüntető díjban részesült Juhász Józsefné. Csodálatos grillázs tortáinak köszönhetően a község nevét a világ számos helyén megismerték.  Zámbori Gyuláné a közösségért végzett több évtizedes áldozatos munkájáért kapta meg a Jászboldogháza községéért kitüntető díjat. 

A július 8-án tartott ünnepségen Koczáné Dr. Fehérváry Mária polgármester, Pócs János országgyűlési képviselő, Anna Skotnicka-Nedzka a lengyelországi testvértelepülés, Jaworze polgármestere mondott köszöntőt.

Az erdélyi Sinfalva delegációja is részt vett az eseményen. Mazsorett előadás, a Csillagvirág Énekkar Egyesület, helyi óvodások és iskolások műsora színesítette a díjátadót.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában