Galériával

2023.07.02. 16:14

Gasztronómiai kalandokból és veterán autócsodákból sem volt hiány Jászdózsán

Vasárnap is izgalmas programokkal csábította a kikapcsolódni vágyókat a XXVII. Jász Világtalálkozó.

Illés Anita

Gazdag volt a programkínálat a XXVII. Jász Világtalálkozó harmadik napján is

Fotó: Pesti József

Horgászversennyel indult a nap a Tarna-holtág egyes szakaszán, ahol tizenöt jász település csapatai mérték össze halfogó tudásukat. 

Gasztronómiai élményekben sem volt hiány, hiszen huszonöt főzőcsapat részvételével rendezték meg a Jász Ízek Főzőversenyét, de volt jászsági pálinkamustra és perkelt torta bemutató is. A Jászsági Mézlovagrend a magyar mézet és a folyékony arany jótékony hatásai népszerűsítve mézes délelőttöt tartott a templomkertben. 

Nem mindennapi látvány volt a veterán autók, motorok parádés felvonulása a kistelepülésen. Este hangulatos koncertekkel folytatódik a program, 17.30-kor Mákszem Fanni és barátai, a Three Roses Trio tangó koncertje várja a zene szerelmeseit a Szent Mihály Főangyal Templomban, majd 19 órakor Tábori Míra és fiai műsora következik a Szent Mihály téren. Várhatóan este fél nyolckor kezdődik a világtalálkozó záróünnepsége, majd 20 órától a Szentpéteri Csilla Band ad koncertet.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában