Jászkunság

2023.07.22. 06:55

Még lehet jelentkezni a diákmunkaprogramra

Még nyitott a lehetőség azok előtt a diákok előtt, akik a nyári szünidő hátralévő idejében szívesen szereznének munkatapasztalatot és zsebpénzt.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Továbbra is várják középiskolások, egyetemisták jelentkezését nyári diákmunkára Jász-Nagykun-Szolnok vármegye járási hivatalaiban.

– A nyári diákmunka programban 16-25 év közötti, nappali tagozaton tanuló, munkaviszonyban éppen nem álló, és vállalkozási jogviszonnyal sem rendelkező diákok vehetnek részt. Havi munkabérként a szakképzettséget igénylő munkakör esetében bruttó 222 300 forintot, míg a szakképzettséget nem igénylő munkakör esetében 174 000 forintot kereshetnek – tájékoztatott közleményében a kormányhivatal. 

Mint írták, a diákoknak a területileg illetékes járási hivatal foglalkoztatási osztályán kell jelentkezniük személyes okmányaikkal, érvényes diákigazolvánnyal vagy iskolalátogatási igazolással. Bővebb tájékoztatás ugyancsak a járási hivatalok foglalkoztatási osztályainál kérhető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában