Ismét a Halálgömbben

2023.07.10. 19:55

Szolnoki horrorsérülése után először tér vissza a porondra Alice, a brazil artistanő – videóval

A Cirkuszok Éjszakáján tér vissza a porondra Alice, a brazil motoros, aki néhány héttel ezelőtt zuhant ki a Halálgömbből az egyik szolnoki előadáson – tájékoztatott hírportálunkat sajtóközleményében a Magyar Nemzeti Cirkusz.

Hartai Gergely

Alice a motorjával

Forrás: Magyar Nemzeti Cirkusz Facebook-oldala

Mint írják, a hétvégén immár 11. alkalommal rendezik meg a Cirkuszok Éjszakáját, melyre a Magyar Nemzeti Cirkusz társulata Balatonlellén különleges, kibővített előadással készül. A Szenzáció fehérben című gálaműsor „Halálgömb” produkciójába ezen az estén tér vissza a porondra Alice, a brazil artistanő, akinek balesetét jelentős sajtóvisszhang kísérte.

A cirkusz arról is közölt részleteket, hogy július 14. és 15. között ünneplik országszerte a Cirkuszok Éjszakája eseményt. A kétnapos rendezvény alatt igazi fesztiválhangulatot varázsol Balatonlellére a Magyar Nemzeti Cirkusz hetven fős utazó társulata. Napközben cirkuszi parádéra és felvonulásra, este pedig a Szenzáció fehérben című gálaműsorukra várják a nézőket. A sztárvendégek és az extra produkciók közül azonban a legnagyobb érdeklődés a szolnoki előadáson balesetet szenvedett brazil motoros hölgy, Alice visszatérését övezi.

– A nyári hónapok alatt hagyományosan második otthonunkban, Balatonlellén állomásozunk, ahol még utcát is elneveztek a családomról. Itt zajlottak a próbák az utóbbi hetekben a Cirkuszok Éjszakája programjára is, melynek különlegessége, hogy társulatunk tagja, Alice ezen az estén tér vissza a manézsba. A brazil artistahölgy rutinos a szakmában, felépülése alatt végig pozitív volt és mindent megtett a gyors gyógyulás érdekében. Nagy öröm számunkra, hogy péntek este újra a műsorban üdvözölhetjük! – mondta Ifj. Richter József, a Magyar Nemzeti Cirkusz igazgatója.

Amint arról korábban beszámoltunk, a cirkusz szolnoki előadásán történt balesetben Alice a motorjával együtt kirepült egy óriási gömbből, melynek következményeként medencesérülést szenvedett. Az artistalány azonban a közelmúltban már visszatérhetett társulatához, és megkezdhette felépülését.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában