Esemény

2023.07.14. 09:00

Újra fehérbe öltözik a szolnoki Kossuth tér

Augusztus 26-án ismét „fehérbe öltözik” a szolnoki Kossuth tér. Ezen a napon rendezi meg ugyanis a Vacsora fehérben nevű programját a belvárosi római katolikus plébánia.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Idén is megrendezik a Vacsora fehérben elnevezésű programot a Kossuth téren. Ezúttal augusztus 26-án este hét órára várják majd az érdeklődőket – jelentette be szerdán közösségi oldalán az Aba-Novák Agóra Kulturális Központ. Mint írják, a Fehér Vacsora, avagy francia nevén Diner en Blanc harminc éve indult hódító útjára Párizsból. Szolnokon harmadik alkalommal szervezik meg az eseményt a belvárosi római katolikus plébánia és Gáspár István plébános felhívására. Amint arról korábban lapunk is beszámolt, a szervezők nem titkolt célja a helyi közösség építése, hogy a város apraja-nagyja együtt töltsön egy estét. A résztvevőket lehetőség szerint fehér ruhában várják, fehér abrosszal, evőeszközökkel és harapnivalóval. 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában