Államalapítás

2023.08.13. 17:29

Budapest Bár koncert és tűzzsonglőr bemutató is lesz augusztus 20-án Jászberényben

Színes ünnepi programokkal készülnek a szervezők.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Augusztus 20-án 10 órakor ünnepi szentmisével kezdődik a Szent István-napi programsorozat Jászberényben, a Nagyboldogasszony Római Katolikus Főtemplomban. A Szentháromság-szobor felszentelését követően, 11.30-kor a Margit-szigeten folytatódik a városi ünnepség. Nagyszínpadi programokkal is készülnek a szervezők. A Csalogány Musical Stúdió előadásában A kis herceg című darabot láthatják az érdeklődők. A délután folyamán fellép a Katáng gyermekzenekar, a Traffic Band party zenekar is, majd 19 órakor a Vaga Banda látványos tűzzsonglőr bemutatója szórakoztatja a közönséget. A tűzszelídítők után 20 órakor a Budapest Bár ad koncertet. 

A gyerekek sem unatkoznak majd, 14-től 19 óráig színes programkavalkád kínál számukra tartalmas kikapcsolódási lehetőséget. A Csűrdöngölő Kulturális Egyesület kézműves foglalkozással, élőszavas mesemondással, hangszerbemutatóval és „kenyérke” sütéssel, a Tarisznyás Műhely népi játéktérrel, a Kultúrzug pedig kreatív és játékos feladatokkal várja a családokat.  

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában