Program

2023.08.14. 07:00

Sárkánygödör vigadalomba várják a családokat Jászfényszarun – videóval

Lovagokkal és sárkányokkal is találkozhatnak a programon résztvevők.

Illés Anita

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Lumina Cornu Szerepjáték Klub (LCK) a Jász-Fény Expó programsorozatának keretében, augusztus 19-én, szombaton 9-től 12 óráig és 14-től 18 óráig kalandos Sárkánygödör vigadalommal várja a családokat. Egy különleges fantáziavilág elevenedik meg a Szent Erzsébet Közösségi Ház udvarán, a várrá alakított FÉBE színpadon és az épület mögötti rendezvénytéren. Az előkészületekről és az eseményről a klub közösségi oldalán részleteket is közöltek. Az ingyenes programon lovagokkal és sárkányokkal is találkozhatnak a résztvevők. 

A Tarisznyás Műhely a régi vásárok hangulatát idézi meg a vigadalomban, ahol népi gyermekjátékok, kézműves foglalkozás, páncélos lovagok tornája, középkori karikatúra, szalmavár és labirintus is szórakoztatja a látogatókat. Rengeteg izgalmat ígér a Lumina Cornu Klub 3+1 Kalandpróba Sárkánymentő akciója és feltárul majd a Sárkánygödör legendája is. Természetesen vásári komédiából, mutatványosokból sem lesz hiány. Az Aranygyapjú Társulat zenés Sárkányozdával, a Societas Draconistraum – Sárkányos Szövetség Lovagjai Egyesület középkori hagyományőrző bemutatóval színesíti a forgatagot. 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában