Lista

2023.09.18. 09:00

Fegyveres drogdílerek Karcagon, tragikus baleset Törtelen – mutatjuk az elmúlt hét legjeit

Otthon szülte meg gyermekét egy falvai édesanya, munkába állt Kengyel új fogorvosa – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

A kutatás során több gáz-riasztó fegyvert, légfegyvert, mérlegeket és droggyanús anyagot találtak a rendőrök

Forrás: Police.hu

1. Súlyos titkot próbált elrejteni a Holt-Tisza sűrű nádasában, de lebuktatták a rosszban sántikáló férfit

Tetten értek egy több súlyos szabálytalanságot is elkövető horgászt az Alcsiszigeti Holt-Tiszán pénteken a Tisza Horgászegyesület halőrei. A horgász megtartható méret feletti pontyot zsákmányolt, melyet a nádasban elrejtve lekötött. Sem a horgászatát, sem a fogását nem dokumentálta a fogási naplóban és a halőri intézkedés ellenére elhagyta a helyszínt, bár később beismerte tettét.

2. Otthon szült a falvai édesanya, a mentősök telefonon segítettek az apának

Kabdebon Tamás András és felesége Mónika szeptember elejére várták harmadik babájukat. A kis Virág jól érezte magát édesanyja pocakjában, mégis hirtelen úgy gondolta, hogy világra jön. Kabdebonéknak még arra sem volt idejük, hogy elinduljanak a kórházba, az édesanya otthon szülte meg Virágot. Tamást, az édesapát és az időközben helyszínre érkező testvérét Szabolcsot a mentésirányító telefonon instruálta.

Kabdebon Virág az első napok alapján nyugodt babának tűnik
Forrás: Beküldött fotó

3. Munkába állt Kengyel új fogorvosa, édesanyjával fogadja a pácienseket

Szeptember 5-én állt munkába Kengyel új, állandó fogorvosa. Dr. Kovács Dávid Gusztáv hétfőn, kedden és szerdán fogadja az előre bejelentkezett pácienseket nemrég felújított rendelőjében. A szakember munkájához nem akárki, édesanyja asszisztál.

Dr. Kovács Dávid Gusztáv fogorvos és édesanyja, Kovácsné Rácz Krisztina együtt dolgoznak a kengyeliekért
Fotó: Mészáros János

4. Fegyverarzenállal védték a kábítószert a karcagi dílerek, de hiába, rajtuk ütöttek a rendőrök – galériával

Újabb dílerekre csaptak le vármegyei rendőrök a minapi, jászkiséri rajtaütés után ezúttal két karcagi, egymástól függetlenül tevékenykedő férfit vettek őrizetbe. A dílereknél pénzt, pisztolyokat és arany ékszereket is találtak a rendőrök. Az egyik helyszínen valóságos fegyverarzenálra bukkantak.

5. Tragédia Törtelen: saját guruló furgonja gázolt halálra egy nőt

Egy 63 esztendős hölgy a gépjárművét kívánta betolni a garázsba Törtelen, amikor azonban a furgon ereje nekifeszítette háza kapuajtójának, amely által a nő életét vesztette. Az ügyet a Ceglédi Rendőrkapitányság munkatársai közigazgatási eljárás keretében vizsgálják.

Helyszíni beszámolók szerint ebben az udvarban történt a haláleset
Fotó: Donka Ferenc

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában