Beruházás

2023.09.10. 07:30

Spórolhatnak az energiaköltségeken Tiszasülyön

Nagyszabású beruházás munkálatai kezdődtek meg Tiszasülyön.

Kovács Berta

A beruházás jó ütemben halad, várhatóan a határidő lejárta előtt, még idén be is fejeződnek a munkák

Forrás: Beküldött fotó

Javában dolgoznak a munkások a polgármesteri hivatal és a könyvtár épületén. A település az „Önkormányzati épületek energetikai korszerűsítése” című TOP Plusz pályázaton több mint 156 millió forint támogatásban részesült. 

Az összegből a hivatal és a könyvtár épületének energetikai korszerűsítését valósítják meg. Elvégzik az épületek hőszigetelését, korszerűsítik a fűtést, kicserélik a nyílászárókat, napelemeket telepítenek. A munkálatok augusztusban megkezdődtek. A könyvtárnál zökkenőmentesen zajlik a munka, hiszen a bibliotéka már korábban áttelepült ideiglenes helyére, a hivatali épület földszintjére.

Amíg a munkálatok akadályozták, a hivatalban egy hétig szünetelt az ügyfélfogadás, bár ez idő alatt is volt ügyintézés, tudtuk meg Nagy Richárd polgármestertől. Azt is elmondta, a beruházás jó ütemben halad, várhatóan a határidő lejárta előtt, még idén be is fejeződnek a munkák.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában