XX. Szüreti Fesztivál

2023.09.27. 16:00

Útlezárás várható a hétvégén Törtelen

Útlezárással találkozhatnak a napokban a törteli Bercsényi úton közlekedők. A hétvégén rendezi meg XX. Szüreti Fesztiválját a falu, ezért van szükség forgalomkorlátozásra az érintett területen.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A Törtel Művelődéséért Egyesület XX. Szüreti Fesztiváljának sikeres és biztonságos lebonyolítása érdekében útlezárás várható a Bercsényi úton, a piac melletti területen – hívta fel a figyelmet közleményében a szervezet. Mint írták, ezen a héten szombaton 7 és 19 óra között, vasárnap pedig 15 és 20 óra között találkozhatnak útzárral a környéken közlekedők. A területet a Törtelért Polgárőr Egyesület, valamint a Törteli Faluvédő Polgárőr Egyesület biztosítja majd.

Az önkormányzat közben arra kérte a gépjárművezetőket és a lakókat, hogy autóikkal szombaton reggel 7 óráig és vasárnap délután három óráig hagyják el a lezárással érintett szakaszt. Az okozott közlekedési kellemetlenségekért a lakosság megértését kérik a szervezők – tájékoztattak.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában