Programajánló

2023.10.19. 16:00

Nótaestre és könyvbemutatóra is ellátogathatunk pénteken a Jászkunságban

Képzőművészet Ünnepe, film- és csokoládéfesztivál, vasútmodell kiállítás, családi nap – szinte lehetetlen választani a hétvége programjai közül a vármegyében.

Molnár-Révész Erika

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Folytatódnak a kedden kezdődött Alexandre Trauner Art/Film Fesztivál programjai Szolnokon. Pénteken 10.30-tól Művészet és Tudomány címmel kerekasztalbeszélgetés kezdődik, 17 órától könyvbemutatót tartanak a TISZApART Moziban, 18 órától a Tisza Táncegyüttes lép fel a Múzsák terén, ahol 19-től 20 óráig Sergio Loundge, majd DJ Vucha zenél. Közben  a Tiszai hajósok terén 18.30-tól a Klisé, majd az Ethnosound, a Naked, végül a Sin Seekas lép fel. A Szolnoki Galériában 19 órától a Hot Jazz Band, a mozi „A” termében a Quarantinos zenél. Mindeközben folyamatosan zajlanak a filmvetítések a mozi termeiben.

A Szandaszőlősi Művelődési Házban 19 órától kezdődik Kocsmaszurikáták címmel Szikra Laci új stand up estje.

Tiszaföldváron 16 órától Marton Gyula: Katonavégzet című könyvének és Bojtos Gábor: Tiszaföldvár II. világháborús adattárának bemutatójára kerül sor a Tiszazugi Földrajzi Múzeumban.

Jánoshidán 18 órától kezdődik a Szüret után című jászsági nótaest a faluházban.

Fegyverneken a sportpályán koncertekkel ünneplik Szent Vendelt, a pásztorok, juhászok, földművesek védőszentjét. 19 órától az Ismerős Arcok, 21.15-től a Dogs zenekar ad koncertet.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában