Alkotások

2023.10.08. 14:00

Nyereményekkel gazdagodhattak a megnyitó résztvevői Tiszaföldváron

A napokban Szeptember végén címmel nyitottak meg kiállítást a Városi Galériában, Tiszaföldváron. Játékot is hirdettek, értékes képzőművészeti nyereményekkel gazdagodhattak a lelkes kitöltők.

Pakainé Pusztai Nóra

A földvári kiállítás megnyitót érdeklődve figyelték a résztvevők

Fotó: Dobróka András

A Tiszaföldvári Képzőművészeti Alkotók Köre Egyesület közösségének legújabb alkotásait mutatják be a Városi Galériában. A Petőfi Sándor emlékév alkalmából is tárlatot rendeztek be, a Szeptember végén című kiállítást a napokban nyitották meg. A Földvári Hírlap közösségi oldalán részletezték, a műsorban közreműködött Vass Zoltán, a Hajnóczy József Gimnázium, Humán Szakgimnázium és Kollégium igazgatója, valamint az intézmény diákjai.

A megnyitó keretében egy játékot is hirdettek, amelyre a kiállítás végéig lehetett benevezni. Értékes képzőművészeti nyereményekkel gazdagodhatnak mindazok, akik a festményrészletek alapján megtalálták a műveket, majd a kitöltött íveket egy nyereménydobozba helyezték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában