Program

2023.10.19. 12:30

Sütimustrát is tartottak a kertvárosi családi napon Szolnokon

Családi napot rendeztek a minap Szolnokon, a Kertvárosban. A borongós, hűvös idő sem szegte a városrészben élők kedvét, szép számmal összegyűltek a közösségi házban és annak környékén, s egy hangulatos délutánt töltöttek együtt.

Rimóczi Ágnes

Jó hangulatban telt a délután

Forrás: Kertvárosi Közösségi Tér és Fiókkönyvtár Facebook-oldala

– A reggeli esőt látva mi sem gondoltuk, hogy ilyen csodás lesz a délután veletek! Sokan eljöttetek, és nagyon-nagyon hálásak vagyunk ezért – így mondtak köszönetet a kertvárosi családi nap szervezői. 

A minapi eseményen a városrészben élő családok gyűltek össze, s meseolvasással, kézműves foglalkozásokkal töltötték el az időt, miközben finom falatokat is kóstolhattak. Az esemény keretében ugyanis megrendezték a kerek sütemények mustráját, melyen a finomságok „versenyeztek” is. A benevezett sütemények készítői között aranyfakanál díjat is kiosztottak. Tombolasorsolás is színesített a programot, az ajándékokat ezúttal is civilek, cégek, szervezetek ajánlották fel.

Kézművesfoglalkozásokat is tartottak
Forrás: Kertvárosi Közösségi Tér és Fiókkönyvtár Facebook-oldala

A kertvárosi esemény ismét bizonyította, hogy a városrészben összetartó közösség él, kicsik és nagyok szívesen jönnek össze, s töltenek együtt időt.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában