Tiszaszentimre

2023.10.17. 13:30

Tanácsadásokkal segítik a szociális otthonban dolgozók életét

Szociális képzésekkel és tanácsadással segíti a Tiszaszentimrei Szociális Szolgáltató Központ munkáját dr. Tóth Tibor.

Köllő Judit

A tiszaszentimrei idősek otthonát segíti dr. Tóth Tibor, a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet főigazgatója (középen, kék zakóban)

Forrás: Beküldött fotó

A vármegye legrégebbi idősek otthonába, azaz a Samu Kastélyba látogatott dr. Tóth Tibor, a Slachta Margit Nemzeti Szociálpolitikai Intézet főigazgatója. A találkozó apropója a helyi szociális ellátórendszer helyzete és az ott dolgozók képzési lehetőségei, amelyről Fodor Gusztávval, a Tiszaszentimrei Szociális Szolgáltató Központ lelkész igazgatójával beszélgetett. 

– Az egyik Jász-Nagykun Szolnok Vármegyei Közgyűlés roma felzárkóztatási konferenciáján ismerkedtem meg Tóth Tiborral, aki szívesen látogatott településünkre, hogy feltérképezze a szociális otthonban végzett munkánkat – fejtette ki hírportálunknak Fodor Gusztáv. 

– Látogatása során egy megbeszélést tartottunk az otthon ágazati vezetőivel, amelynek köszönhetően a későbbiekben munkatársaink szociális képzésekben is részesülhetnek a jövőben. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában