Kijavították a hibát

2023.10.19. 12:54

Újra van fűtés és meleg víz a szolnoki Kodály iskolában

Megjavították a gázelosztót, már a próbafűtésen is túl vannak a szolnoki Kodály Zoltán általános iskolában. Csak néhány napig kellett a meleg vizet és a fűtést nélkülöznie a tanulóknak és a dolgozóknak.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Még a hét elején számoltunk be arról, hogy a Szolnoki Kodály Zoltán Ének-zenei Általános Iskola és Néptánc Alapfokú Művészeti Iskolában egy nem várt hiba miatt sem meleg víz, sem fűtés nem volt. Akkor úgy nyilatkozott Szamosfalvi Gabriella intézményvezető, hogy a probléma elhárításán a szakemberek dolgoznak, a megoldást a hét végére ígérték. A szülők már szerdán megnyugtató híreket kaptak a Kréta rendszeren és az iskola közösségi oldalán keresztül.

– A szakemberek gyors és hatékony munkájának köszönhetően szerda délután sikerült elhárítani a gázelosztó hibáját – közölték.

Még aznap el is indult a próbafűtés.

– Nem várt problémáról volt szó, szerencse a szerencsétlenségben, hogy mindez a fűtési szezon legelején merült fel – hangsúlyozta Szamosfalvi Gabriella.

A tantermek hőmérői mindenhol megfelelő hőmérsékletet mutattak az elmúlt napokban.

– Nagy köszönet jár a szakembereknek, meg a tankerületnek is. Az engedélyeket és a szükséges alkatrészeket soron kívül autóval hozták vitték, hogy a javítás minél gördülékenyebben menjen – mondta.

Szerdán délután próbafűtéssel indították újra a rendszert.

– Körülbelül négy órakor jeleztek nekem, hogy minden rendben zajlik, meg is kaptuk az engedélyt, az örömhírről a szülőket is értesítettük – emelte ki az intézményvezető.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában