Felújítási munkálatok

2023.10.18. 14:00

Víz nélkül maradhatnak a szolnokiak és a környéken élők

Egy napon át akadozhat a vízszolgáltatás Szolnokon és néhány környékbeli településen. A Széchenyi lakótelepen álló víztorony fővezetékét javítják a VCSM Zrt. munkatársai október 25-én.

Pakainé Pusztai Nóra

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Felújítási munkálatok miatt október 25-én hajnali 4-től huszonnégy órán át akadozhat a vízszolgáltatás néhány jászkunsági településen. A lakosokat Szolnok város hivatalos közösségi oldalán tájékoztatták a részletekről.

– A Széchenyi lakótelepen álló víztornyot tápláló fővezetéken és a főelzárószerelvény-aknában felújítási munkát végez a VCSM Zrt. – írták.

Nyomásesésre, illetve részleges vízszolgáltatási szünetre számíthatnak a fogyasztók Szolnokon, Zagyvarékason, Újszászon, Szászberken, Rákóczifalván, Rákócziújfalun, Tószegen, valamint Szajolban.

– A fenti időszak után az ivóvíz zavaros lehet, mely csak fizikai jellemző és nem befolyásolja annak fogyaszthatóságát – közölték.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában