950 év

2023.11.19. 14:00

A Kertvárosban is gyűjtik az ötleteket Szolnok jubileumára

Közös ötletelésre várják a szolnokiakat a Kertvárosban. A november 20-ai eseményen Szolnok 950 éves jubileuma lesz a középpontban.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A 950 éves jubileumára készül Szolnok. Ahogy arról hírportálunkon is beszámoltunk, 2025-ben egy nagyszabású, az egész évet átívelő programsorozattal szeretnének megemlékezni a vármegyeszékhely 950. évfordulójáról.

A szervezők már létrehoztak egy weboldalt, a szolnok950.hu a felkészülés jegyében készült. Erre az oldalra folyamatosan töltik a kapcsolódó tartalmakat, így például megmutatják a 900 éves jubileum különböző emlékeit digitalizált formában. Emellett ötleteket is lehet adni ezen a weboldalon.

De nemcsak itt, hanem személyesen is, méghozzá azon az ötletelő eseményen, melyet november 20-án rendeznek. A Kertvárosi Közösségi Ház és Fiókkönyvtárba hétfőn délután öt órakor várják azokat, akiknek javaslatuk van, egyebek mellett hogyan lehetne megünnepelni a város jubileumát.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában