Összefoglaló

2023.11.08. 20:40

Almákkal segítették a szandaszőlősi Munkácsy úti Óvodát – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Fényes nappal, a szemét lerakása tilos! tábla alá borított utcára több köbméter sittet a zagyvarékasi nő. Konténernek nézhette az Álmos utat az a zagyvarékasi nő, akinek ügyében hulladékgazdálkodás rendjének megsértése miatt nyomozott a rendőrség.

Nem kegyelmeztek a munkagépek, a földdel tették egyenlővé az Üteg úti „romtelepet” Szolnokon. A statikai vizsgálat megállapította, hogy az összesen tizenhárom lakásból álló négy épület mindegyike életveszélyes volt.

Banális ok miatt maradt el a hírhedt Fenyő-gyilkosság kapcsán indított per koronatanújának szolnoki tárgyalása. A magyar alvilág „keresztapja” védőjének betegsége miatt halasztották későbbre a tárgyalási napot.

Hívja a rendőrséget, ha látta ezt a szolnoki idős hölgyet. A szolnoki rendőrök a lakosság segítségét kérik.

Libákat tereltek a gyerekek Besenyszögön. Az immár hagyományos programmal a Márton-napi népszokásokat is felidézték a kis városban.

Eladó az önkormányzat targoncája Tiszatenyőn. Közel 140 ezer forintért eladó az önkormányzat már nem használt targoncája Tiszatenyőn. A pályázatot november 12-ig lehet benyújtani.

Gyönyörűen mosolygó almákat kínált a szandai óvodában a Szolnok-Tisza Rotary Klub. Hat ládányi különleges alma segítségével segítik a szandaszőlősi Munkácsy úti óvodát, a fejlesztő játékokat vásárolnak a befolyt összegből. 

Komoly feladatokra készítik fel a tartalékosokat a szolnoki helikopterdandárnál. Ellenőrző-áteresztő pont telepítését és őrzésvédelmi feladatok ellátását egyaránt elsajátítják a héten a Magyar Honvédség 3. Területvédelmi Ezred tartalékosai a szolnoki helikopterdandárnál. Különleges felkészülésükbe szerda délelőtt hírportálunk is betekinthetett.

Barátságról, kitartásról, küzdelemről és a feltétel nélküli szeretetről szólt a Nektár Színház előadásában a Jégkirálynő című színdarab, melyet több mint 800 gyermek láthatott a közelmúltban Törökszentmiklóson az Ipolyi Arnold Közművelődési Központban.

 

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában