Összefogás

2023.11.20. 13:30

Angyalszárny: adományokat gyűjt családoknak a szolnoki karitász

Tartós élelmiszerekkel, könyvadományokkal lehet segíteni nehéz sorsú családoknak Szolnokon. A felajánlásokat szolnoki Szent Erzsébet Karitász csoport gyűjti.

Rimóczi Ágnes

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

A szolnoki Szent Erzsébet Karitász csoport az „Angyalszárny szolgálat” keretében idén is adventi tartós élelmiszergyűjtést hirdetett. December 15-ig lehet adományokkal segíteni a nehéz sorsú családoknak. A Szolnok Belvárosi Római Katolikus Egyházközség hivatalos közösségi oldalán olvasható tájékoztató szerint tartós élelmiszer mellett könyvadományokat is várnak.

– A csomagokat a Belvárosi Plébánián az iroda nyitvatartási idejében (szerda kivételével hétköznaponként 9-12 és 15-17 óráig), valamint a Karitász irodában (hétfőn és csütörtökön 10-12 óráig) lehet leadni – hívta fel a figyelmet az egyházközség. A bejegyzésből kiderült: van lehetőség bankszámlán keresztül is segíteni a 11745004-20114026 számlaszámon (utalásnál a közlemény rovatba írják be: Angyalszárny).

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában