Lista

2023.11.20. 08:30

Halálos baleset Mezőtúron, eltűnés Rákócziújfaluban – mutatjuk az elmúlt hét legolvasottabb híreit

Bubóka miatt újra válságos állapotba került Zsebibaba-Nyegdere, a szolnoki rendelőintézetben is bevezették az új járóbeteg-irányító rendszert – többek között ezek is szerepeltek az elmúlt hét legolvasottabb hírei között.

Szoljon.hu

A baleset helyszíne

Fotó: Donka Ferenc

1. Halálos baleset: gyalogost gázolt egy teherautó Mezőtúron

Mezőtúron, a Puskin utca és az Eper utca kereszteződésénél gyalogost gázolt egy teherautó november 15-én, szerdán. A baleset következtében a férfi olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy a helyszínen életét vesztette. A helyszínelés és a mentés idejére teljes útlezárás volt érvényben az érintett szakaszon. 

2. Nyoma veszett egy rákócziújfalui fiúnak

A Szolnoki Rendőrkapitányság eltűnés miatt keres egy 12 éves rákócziújfalui lakost, aki november 12-én kora este tartózkodási helyéről ismeretlen helyre távozott és azóta is ismeretlen helyen tartózkodik. 

3. Bubóka miatt újra válságos állapotba került Zsebibaba-Nyegdere

Újra az életéért küzd a Jászapátin megnyúzott, de abból felépült tacskókeverék, Zsebibaba-Nyegdere. A kutyust egy Bubóka nevű eb marta meg, harapása pedig nagyon rossz helyen találta meg a tacskót, akinek emiatt artériás vérzése keletkezett.

Zsebibaba jelenleg oxigénsátorban van
Forrás: Wegera a kommunikátor Facebook-oldala

4. A szolnoki rendelőintézetben is bevezették az új járóbeteg-irányító rendszert

Országszerte kilencven szakrendelésen indul el a korábban csak tesztelt új Járóbeteg Időpontfoglalási Rendszer, vagyis a JIR. A sorszámos megoldást a szolnoki szakrendelőben is bevezették, egyelőre két fül-orr-gégészeti és két nőgyógyászati szakrendelésen, illetve a várandósgondozásban.

5. Közel félmillió forintnyi értéket lopott három fiatal egyetlen nap alatt Jászfényszarun

Egy jászfényszarui ingatlantulajdonos tett bejelentést, mert november 9-én – kihasználva a távollétét – ismeretlenek bementek a melléképületébe, ahonnan kerti- és kéziszerszámokat, illatszereket, ékszereket, ruhaneműket, 28 ezer forintnyi készpénzt és személyes okmányokat vittek el, 400 ezer forint értékben. A bejelentést követően a rendőrök adatokat gyűjtöttek és kamerafelvételeket elemeztek, amelyek értékelését követően három helyi lakost állítottak elő a Jászberényi Rendőrkapitányságra.

A rendőrök ékszereket is lefoglaltak
Forrás: Police.hu

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában