Elismerés

2023.11.28. 21:59

Különdíjat kapott a Virágos Magyarország versenyen Kőröstetétlen

Jászkarajenő és Kőröstetétlen egyaránt kiváló eredménnyel zárta a 30. Virágos Magyarország elnevezésű versenyt. Ez utóbbi település kategóriájának különdíját hozta el.

Hartai Gergely

Forrás: Illusztráció

Fotó: Shutterstock.com

Szép elismeréseket ítéltek meg a közelmúltban Dél-Pest vármegye két falujának. November 24-én rendezték meg a 30. Virágos Magyarország országos díjátadó rendezvényt Budapesten, az Eiffel Műhelyházban, ahol oklevelet vehetett át a jászkarajenői önkormányzat képviseletében Nagy Izabella Vivien könyvtáros – hívta fel a figyelmet közösségi oldalán a település. 

A Pest vármegyei községet a történelmi helyekkel és természeti értékekkel példaértékűen gazdálkodó, innovatív tevékenységéért jutalmazták. Ugyanezen a programon a szomszédos Kőröstetétlen is kiemelkedően szerepelt. A nyolcszáz lelkes kis falu a különleges megmérettetésen szakmai különdíjat hozott haza ,,Családias településért, az aktív és összetartó közösségért” kategóriában. „Nagyon örülünk a díjnak, és mivel a zsűri minden utcát bejárt, ezért a település közös sikere az elismerés” – adta hírül bejegyzésében a tetétleni polgármesteri hivatal. 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában