Összefoglaló

2023.11.30. 20:40

Megnyitotta kapuit az Adventi falu Szolnokon – a nap legfontosabb hírei egy helyen

Összeszedtük a nap legfontosabb híreit.

Szoljon.hu

Forrás: szoljon.hu

Lezúzott egy abonyi trafóállomást az ittas sofőr, sötétbe borult a környék. Részeg autós okozott súlyos károkat a minap az abonyi Újszászi úti transzformátorállomásban. A balesetben más bűncselekmény lehetőségét is vizsgálja a rendőrség.

Már regisztrálhatnak a ladányiak az ingyenes LED-csereprogramba. Számos előnye van annak, aki korszerű fényforrásokat használ.

Földet és plüssdínót tömött rettegve menekülő élettársa szájába egy abonyi férfi. Ráadásul levizelte és a lépcsőn is lelökte a nőt.

Jótékonysági sütivásárt tartanak Jászapátin. Első alkalommal most vasárnap vásárolhatnak a finomságokból a segítők.

Véget ért a szolnoki Várkonyi téri játszótér felújítása. A játékelemek egy része és a padok is megújultak.

Konferenciát tartottak a hatvan éves szolnoki Repülőműszaki Gyűjteményt megünnepelve. A szakma könyvtárosai a papír alapú bibliotékától a digitalizáción át a mesterséges intelligencia koráig tekintették át munkájukat.

Új kapitány lépett a tiszafüredi rendőrség élére. Ferge Levente rendőr alezredes lépett elődje, a nyugdíjba vonuló Halmai Ferenc rendőr ezredes, rendőrségi főtanácsos helyébe.

Egy modern digitális röntgenkészülékkel gazdagodott a Mezőtúri Kórház és Rendelőintézet. A korszerű berendezést egy pályázat keretében vásárolta az intézmény, ahová számos további egészségügyi eszköz is került. A pályázat lezárult, a berendezéseket már használatba is vették.

Csütörtökön este nyitotta meg kapuit a hangulatos Adventi falu a szolnoki Kossuth téren. A kézműves termékeket és gasztronómiai különlegességeket egyaránt felvonultató helyszín egészen újév napjáig várja majd a látogatókat. 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a szoljon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában